Gratis intro hold

Gratis Intro-hold hver mandag kl. 19-20

Introhold

På intro-holdet får du et indblik i, hvad CrossFit er, hvorfor vi træner CrossFit, instruktion i nogle fundamentale bevægelser og du prøver en CrossFit-træning. Du skal være klar på at opleve en anderledes træning og få sved på panden. Medbring træningstøj og -sko og gerne en flaske vand. Vi har omklædnings- og badefaciliteter.
Bare mød op og tag gerne en ven med!

Introforløb

Når du har været på Introholdet og er indmeldt, skal du igennem minimum 3 timers Introforløb, hvor du vil blive præsenteret for de mest basale øvelser inden for CrossFit. Dette skal du for at blive klar til at træne på de andre hold. Du kan til enhver tid vende tilbage til Introforløb, hvis der er nogle øvelser, som du ikke føler dig helt sikker i.
For flere detaljer se venligst holdbeskrivelsen af Introforløb.
Er du vant til at træne CrossFit, skal du selvfølgelig ikke igennem Introforløbet, men kan bare melde dig på de hold, du ønsker.

”Jeg skal lige i form, inden jeg starter til CrossFit”

Nej, det behøver du bestemt ikke! CrossFit er for alle – både dem i god form og dem i mindre god form, og træningen kan altid tilpasses dit niveau. Er du helt ny i træningsmæssig sammenhæng anbefaler vi, at du tager den med ro i starten og træner 2-3 gange om ugen. Efterhånden som kroppen og kondien vænner sig til træningsformen, kan du øge antallet af træningsdage langsomt.
Det er meget vigtigt, at du lytter til kroppen og mærker godt efter, selvom hovedet gerne vil af sted til træning – restitution af kroppens muskler er altafgørende for en positiv udvikling og gode resultater. Brug din sunde fornuft og glæd dig endnu mere til næste gang du skal af sted.

Menu