Coachprofiler

Minelle WOD/Cardio/Bootcamp

Jeg er uddannet folkeskolelærer med bl.a. idræt og svømning som linjefag. Jeg har tidligere været konkurrencerytter og har arbejdet fuld tid med ridning, men skiftede sidenhen over til boksning samt fitness-/styrketræning. Jeg er uddannet bokseinstruktør, har undervist i boksning i ca. 3 år og har i den forbindelse også haft sjippehold.
Siden 2010 har den udelukkende stået på CrossFit træning, der efterfølgende er blevet suppleret med vægtløftning. Da jeg blev introduceret for CrossFit, faldt jeg med det samme for sporten. Den høje intensitet, det store udvalg af øvelser og det tekniske aspekt tiltaler mig meget. Der er altid nye øvelser at lære eller blive bedre til, målet om at få flere kilo på vægtstangen, tiden der skal slås osv.
Jeg elsker at konkurrere og har efterhånden været til rigtig mange CrossFit konkurrencer i både Danmark og udlandet. Det er til konkurrencer, jeg finder ud af, hvor meget citronen kan presses, og så synes jeg bare, det er vildt sjovt.
Min mission som coach er at give dig en fed og ikke mindst sjov træning, hvor du udvikler dig fra gang til gang. For mig findes der simpelthen ikke noget federe, end når medlemmerne på mine hold laver en bestemt øvelse for allerførste gang. Det kan være den længe jagtet pullup, overvindelse af frygten for at stå på hovedet, første hop op på kassen og selvfølgelig, når der laves PR i de tungere løft.
Desuden lægger jeg utrolig stor vægt på at vi i Møllen kan rumme alle uanset ambitionsniveau, og for mig er det super vigtigt at passe på vores medlemmer med diverse skavanker – om det så betyder, at jeg skal tilpasse en hel workout til dem, så gør jeg det med glæde. Overordnet set er målet 100 % at dygtiggøre vores medlemmer på alle måder, så de klarer sig gennem livets strabadser på bedste vis.
Jeg glæder mig til, at vi ses på holdene.

Christine (Stine) – WOD/Intro/Cardio/BabyFit/Bootcamp

Jeg har tidligere arbejdet som Account Manager hos Telenor, hvor jeg var i næsten 10 år. Jeg har været under Team Danmark som elitegymnast og været en del af landsholdet. Jeg har undervist børn fra 7-12 i rytmisk sportsgymnastik under AIG og er tilknyttet Dansk Gymnastik forbund som CrossFit og Kettlebell instruktør.
Siden 2010 har mit personlige fokus været på CrossFit, som giver mig mulighed for at bruge min erfaring fra gymnastikverdenen. Samtidig udfordrer CrossFit mig på andre områder, hvilket er præcis det mix, jeg søger i en sportsgren. Det er den evige konkurrence dels mod andre, men i lige så høj grad mod mig selv, som er min drivkraft.
Som coach i CrossFit by the Mill er det mit ønske, at alle kan komme og føle sig godt tilpas, få en god oplevelse og forbedre deres livskvalitet. Det er mit mål at videregive så megen viden som muligt, samt inspirere og motivere hver enkelt medlem i Møllen.

Jonathan – WOD

Hej mit navn er Jonathan. Jeg er 20 år gammel og bor i Svenstrup. Jeg har dyrket CrossFit i ca. 2,5 år, og lige fra første time var jeg bidt af sporten. Jeg startede i Møllen for 2 år siden og har været mega glad for at træne her, fordi der bare er et fantastisk fællesskab og alle medlemmerne er så søde!

Til dagligt holder jeg sabbatår, hvor jeg arbejder ved Jysk Telemarketing, men bare rolig, jeg er ikke en af de der trælse telefonsælgere, der ringer ud

Jeg kommer primært til at stå for “Team-wod” hver mandag fra kl. 16-18.

Ses i Møllen
Jonathan

Camilla – WOD/Team-Wod

Jeg hedder Camilla, jeg er 27 år og bor i St. Restrup med min bedre halvdel Jesper og vores to hunde.

Til dagligt arbejder jeg i Aalborg Lufthavn som Sales & Service Manager i vores Food Afdeling.

I sommeren 2019 startede jeg til CrossFit i Møllen og har mildest talt være bidt af det lige siden. Jeg er vil med alt, hvad CrossFit har at byde på – tunge vægte, cardio og alt, alt for mange skills 😉

Fællesskabet og stemningen i Møllen er helt unikt, hvilket gør det til et sted, jeg er vild med at komme.

Jeg vil primært være at finde på morgenholdene, hvor jeg sørger for at give medlemmerne den bedste start på dagen.

Sanne – Rock & Rul

Jeg hedder Sanne er 37 år og bor i Gug sammen med Jesper og min søn, Sander, som også træner i Møllen på børneholdet ‍‍

Til daglig arbejder jeg som lærer i et specialtilbud i Rebild Kommune Jeg startede i Møllen i sommeren 2018. Det tog lidt overtalelse, men jeg har ikke 1 sekund fortrudt, at jeg tog springet Den energi, det sociale, træningsformen og hele stemningen i Møllen gør, at jeg elsker at komme her – både for at træne, men også for at se andre få succes i deres udvikling og under deres kampe ✊ Og kampe kender jeg alt til, da jeg har gennemgået et vægttab på ca. 30kg over de sidste år

På mit hold vil du opleve en intens træning med lange, svedige WODs, hvor der altid vil være vægtstang indblandet ‍♀️ De vil som udgangspunkt være individuelle, og du vil opleve at skulle kæmpe både fysisk såvel som mentalt✊ Men bare rolig, jeg vil være der hele vejen til at motivere og heppe dig igennem. Kort sagt – i dén time vil jeg være din allerstørste fan

Stemningen på mit hold vil også bære præg af at befinde sig på teenageværelset, hvor rock og metal vil brage ud af højtalerne, så mor og far vil banke på væggene Så er du til lange, svedige WODs med tunge skiver, 80’er-tråd, norsk trolderock og metal fra den helt sorte hylde, så er det torsdag aften kl.19-20, du skal booke ‍♀️

Jeg håber, vi ses

Kevin – WOD

Mit navn er Kevin Rimmen, jeg er 25 år og en rigtig aalborggenser, der aktuelt bor i Vestbyen med min kæreste. Til daglig er jeg i lære som tømrer.

Jeg har altid været en aktiv person, der elsker at få sved på panden. I mange år var fodbold min helt store passion, indtil jeg fik øjnene op for CrossFit. Jeg fik min debut, da Møllen åbnede tilbage i 2013 og har været fast inventar lige siden.

Igennem min tidligere karriere i Forsvaret har jeg lært, hvor langt man kan komme ved at presse sig selv. Dette er bestemt ikke nogen dårlig egenskab i forhold til CrossFit. Udover en hård og udfordrende wod er jeg særligt glad for vægtløftning. Her er det især den stor fokus på teknikken, der tiltaler mig.

Jeg er coach i Møllen, fordi jeg ønsker at dele ud af min erfaring og hjælpe medlemmerne til at opnå deres individuelle mål. Dette kan lade sig gøre med en målrettet træning, et godt samarbejde og et smil på læben.

Rikke – Introforløb

Jeg er uddannet folkeskolelærer med dansk som linjefag samt geografi og religion som sidefag og arbejder til daglig på Vester Mariendal Skole. Derfor er jeg meget passioneret for at undervise og har en del erfaring hermed.
Jeg har siden 2012 dyrket CrossFit og faldt for den høje intensitet og variation i træningen. Indenfor de seneste år er det blevet langt mere en hobby end “bare” en gang træning. Jeg vil som træner gøre mit til, at timerne bliver mere end bare en gang træning ved at lave inspirerende, sjov og udfordrende træning, hvor alle kan være med.

Jeg har også en ambition om, at man kan lære hinanden at kende ved at køre forskellige teamøvelser og altid sige goddag og give highfive efter træning. Jeg glæder mig til at give jer sved på panden. Vi ses i Møllen.

Anders – Kettlebell

Mit navn er Anders, jeg er 31 år gammel og bor i Aalborg med min kone Lea, vores søn, Lau og vores lille pige. Jeg er uddannet tømrer, men har de sidste 4 år arbejdet som montør. Jeg startede til CrossFit i 2013 og startede med at komme på kettlebell hold. Jeg blev hurtigt fanget af konceptet, og jeg elsker det tekniske aspekt ved kettlebell træningen.

Jeg har i alle 4 år trænet almen CrossFit, men har det sidste års tid fokuseret mere på kettlebell – specielt konkurrencedelen af det. På mine hold vil der være fokus på teknik og korrekt udførelse af diverse øvelser, og så glæder jeg mig til at være din coach.

Cæcilie – Børnehold

Mit navn er Cæcilie, jeg er fra årgang 92 og studerer Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet.
Jeg startede til CrossFit i foråret 2012 som en del af genoptræning efter en knæskade. Siden da har jeg fundet miljøet meget motiverende – både fysisk og psykisk. Jeg blev særlig bidt af den store variation af øvelser, måden hvorpå de kan kombineres samt teknikdelen. Derudover har jeg fået øjnene op for vægtløftning, som giver mig en særlig form for udfordring. Jeg har altid elsket at bevæge mig og har tidligere brugt en del tid på ridning, og jeg nyder stadig en tur på hesteryg i ny og næ.
Jeg kan rigtig god lide at arbejde med børn og har også boet et år i USA, hvor jeg var au-pair for to dejlige drenge. Det at arbejde med børn giver mig en særlig glæde, fordi de er så umiddelbare – sandheden skal man jo høre fra børn og fulde folk 🙂 For mig er det vigtigt at være en god rollemodel for jeres børn. Derfor lægger jeg vægt på, at der skal være plads til alle, og at vi skal have det sjovt, mens vi træner. Vi skal udfordre hinanden og ikke mindst have et godt sammenhold. Jeg er bevidst om, at der ligger en opgave i at lære børnene at GÅ til noget, at KOMME til noget og at VÆRE en del af noget. Jeg har været fast børneinstruktør i Møllen siden 2013, og jeg glæder mig til at se jer alle sammen.

Camilla – WOD

Jeg hedder Camilla, og jeg bor i aalborg, hvor jeg til daglig har mit eget firma med primær fokus på at få tekstilvirksomheder i gang på eksportmarkedet.

Jeg har trænet CrossFit siden 2016 og altid i Møllen <3 Jeg faldt for intensiteten i træningsformen og den gode energi i Møllen, hvor der altid er plads til alle, hvilket jeg selv vil gøre mit bedste for at bidrage til.

Jeg elsker at motivere folk til at bevæge sig uanset niveau eller målsætning, og så lægger jeg stor vægt på en positiv tilgang, således træningen bliver sjov 😉

Zenia – WOD/VL/Endurance

Jeg hedder Zenia og er 27 år gammel. Jeg er født og opvokset på Sjælland og nu Aalborgensisk tilflytter på 6. år, hvor jeg i øjeblikket er i gang med uddannelsen som bygningsmaler. Jeg har altid været meget aktiv og dyrket forskellige former for sport, siden jeg var helt lille. Hertil må jeg nok sætte konkurrencemenneske med STORT K ind på CV’et. Specielt i teenageårene trænede jeg meget løb i den lokale atletikklub og konkurrerede i mellemdistance disciplinerne 3000m og 5000m løb på bane samt terrænløb på op til 10km. Desuden havde jeg en kort periode med mtb-løb og triatlon. Alt sammen krydret med en masse styrketræning ved siden af. Derudover var jeg også ungdomstræner for atletikklubbens 9-12årige børn i 2 år.
CrossFit stiftede jeg først bekendtskab med her i Aalborg tilbage i februar 2014. Jeg søgte en sport, der ikke var alt for ensformigt, og hvor både styrke og kondition var i spil. Efter at have taget skridtet til min første intro time, var jeg total solgt. Jeg faldt især for den måde at kunne udfordre mig selv på – både fysisk og psykisk, ved at kombinere vægtløftning, styrke, cardio og gymnastic gennem et utal af øvelser og variationer. For mig var det selvfølgelig helt naturligt fra start, at der skulle prøves nogle konkurrencer af og trænes seriøst op til det formål. Det er efterhånden blevet til en del konkurrencer, både som individuel og i team, hvilket har givet mig en masse erfaringer, udfordringer og selvudvikling med i bagagen. Al den viden og erfaring, samt min store glæde for sporten, vil jeg rigtig gerne dele ud af. Ikke mindst for at vise, at alle kan være med og få en lækker træning uanset niveau og ambitioner, og for at vise hvilket unikt sammenhold vi har her i Møllen. Jeg vil gøre mit bedste for, at alle på mit hold føler, at det har været en god, udfordrende og lærerig time. Desuden vil jeg rigtig gerne hjælpe, hvis I brænder inde med spørgsmål omkring træning, teknik eller måske er nysgerrig på det dér konkurrence halløj. Jeg glæder mig til at give den max gas sammen med Jer. Det bliver så godt!! Zenia over and out.

Søren – WOD

Mit navn er Søren Winneche, og jeg har trænet CrossFit i Møllen siden april 2014. Jeg er gift med Luise, og sammen har vi to døtre, Liva og Selma, der også træner i Møllen. Til daglig arbejder jeg som projektleder. CrossFit tiltaler mig pga. den alsidige træningsform, der altid kan skaleres så den passer til alle, uanset hvilken form man er i samt hvilket ambitionsniveau man har med sin træning.

Jeg træner gerne selv alle hverdage, men er primært coach om torsdagen, hvor mit mål er, at alle får en god oplevelse med fysisk udfordring og oplever den holdånd og det sammenhold, der kendetegner Møllen. Vejledning om sund kost og personlig træning skal I ikke opsøge hos mig. Til gengæld kan jeg komme med gode råd til en flaske vin til lørdag aften.

Nicolai – WOD

Mit navn er Nicolai, jeg er 27år og født og opvokset i dejlige Aalborg, som jeg i 2017 flyttede tilbage til. Jeg arbejder om dagen som Innovations Designer i en industri virksomhed i Skive med fokus på brugervenlighed i fremtidige produkter, design management & thinking. Om aftenen er jeg selvfølgelig CrossFit’er i Møllen.

Jeg startede til CrossFit omkring nytår 2016, og var jeg sådan set klar til at stoppe få måneder efter. Jeg var bange for boxjumps, stangen var for tung og double unders ville jeg aldrig nogensinde få. Men sammenholdet og holdånden gjorde, at jeg blev – og ligeså stille kom den ene personlige succes efter den anden. Nu træner jeg dagligt og deltager i et par konkurrencer om året.

Jeg startede i Møllen i foråret 2017 og nyder hver dag det fantastiske sammenhold og viljen til at tage udfordringerne op sammen på dagens WOD. Jeg har sagt ja til at blive coach for at udfordre og motivere medlemmerne til at sætte mål og få succeser i træningen, lære alle bedre at kende og ikke mindst udfordre mig selv.

Jeg vil gøre mit bedste for at give alle en god oplevelse med spændende træningstimer i Møllens suveræne ånd.

I tråd med Søren’s introduktion vil jeg fraråde folk at spørge mig om kost, det elsker jeg simpelthen M&M’s, Snøfler, Gin Hass og Sun Lolly’s alt for meget til at holde styr på. Man må derimod mægtig gerne spørge mig om alt mulig andet eventuelt om at deltage i CF konkurrencer, hvis man overvejer at prøve det eller bare CrossFit generelt.

Vi ses i Møllen – Nicolai

Camilla – Cardio

Jeg hedder Camilla, er 27 år og bor i Aalborg med min kæreste Caspar (som til dagligt arbejder i det forjættede land Afghanistan). Jeg arbejder hos entreprenørfirmaet A. Enggaard som cand.polyt i byplanlægning… og hvad er det så, spørger du nok? Det forklarer jeg gerne over en kop BCAA efter en træning en dag. Jeg har i snart fire år haft min daglige gang i Møllen, og selvom tiden til træning ikke er ligeså fritlagt, som da jeg var studerende, så prioriterer jeg fortsat at komme i mit andet hjem så ofte jeg kan.

Inden jeg første gang satte mine ben i Møllen, var jeg af den stærke overbevisning, at CrossFit bestemt ikke var noget for mig. “Det er jeg slet ikke stærk nok til”, tænkte jeg. Men hold da op hvor blev jeg overrasket. På den gode måde. ALLE kan dyrke CrossFit, og netop derfor ELSKER jeg denne form for træning. Her er der absolut ingen grænser, og alle kan være med!!

CrossFit er en sport, der motiverer, presser hver enkelte, udvikler os og skaber sammenhold. Jeg bliver særligt stærkt motiveret af den helt unikke holdånd, der findes i Møllen og det stærke fællesskab, man bliver en del af i det sekund, man træder ind ad døren. Kan man andet end elske træning, der samtidig bidrager med så meget socialt fællesskab?

Jeg takkede ja til tjansen som coach for dels at udfordre mig selv, men også for at tage del i de udfordringer som alle medlemmerne dagligt står overfor. Jeg håber, at jeg kan motivere Mølle-folket til at sætte nye træningsmål og samtidig være der, når de oplever succeser. Det kan være alt fra et mål om at tage den første push-up på tæerne, lave sin første DU, slå sin PR i backsquat eller til at slå sin “Fran”-tid. Intet er umuligt og selv de mindste fremskridt er en succes!
Jeg glæder mig til at møde alle på mit hold og ikke mindst til at svinge cardio-pisken i sådan en grad, at sveden sprøjter af alle.

Vi ses i boxen – Camilla

Morten – Team-wod

Mit navn er Morten og jeg bor i Aalborg med min kone Helle og vores to børn Lili og Linus. Jeg arbejder til daglig som Engineering Manager i en software virksomhed, så behovet for at lave andet end stillesiddende arbejde er stort.

Jeg har trænet i Møllen siden 2018, hvor Helle lokkede mig med til en “Bring a friend” af den her kultlignende sportsgren kaldet CrossFit – noget jeg i øvrigt var ret sikker på ikke var noget for mig. Jeg løb jo marathon, så hvor meget bedre form kunne jeg lige komme i 😉

Jeg tog i den grad fejl! De fantastiske mennesker, træningen og det at “ramme muren” ikke bare et par gange om året, men op til flere gange i løbet af en workout var virkelig noget, der tiltalt mig.

Jeg er en tekniknørd, og på mine hold vil jeg altid have stor fokus på teknikken. Der vil desuden altid være elementer af kettlebell øvelser, som er min helt store passion. Jeg vil udfordre medlemmerne med fede øvelser, som de normalt ikke møder på almindelige hold.

Niklas – wod

Mit navn er Niklas, og jeg har dyrket CrossFit i Møllen siden 2016. Jeg bor i Aalborg med min kæreste Line, som også træner i Møllen.

Til daglig arbejder jeg på MARTEC i Frederikshavn, hvor jeg er i spidsen for uddannelsen “Maritim student”.

Jeg elsker at træne i Møllen grundet det unikke sammenhold og det inkluderende miljø, og jeg lægger stor vægt på, at alle får noget ud af at komme på mine hold. Jeg er selv en kæmpe træningsnørd, og jeg tager gerne til et par konkurrencer om året for at teste mig selv af.

Maria – Familiehold

Jeg hedder Maria men bliver kaldt Wulff af de fleste. Jeg bor med min kæreste Lasse og vores to børn Johanne og Aksel.

Jeg har været en del af Møllen siden den åbnede i 2013, og CrossFit har været en stor del af min hverdag lige siden 😉

Til daglig arbejder jeg som fysioterapeut i et beskæftigelsesrehabiliteringstilbud i Brønderslev Kommune.

Jeg står i spidsen for Møllens familiehold, hvor jeg igennem sjove lege og  træning vil give børnene og deres forældre en times kvalitetstid sammen.

Menu